Voedingscoach Amsterdam

Wil jij een mooiere huid? Meer energie? Misschien wat gewicht verliezen? Als natuurvoedingsconsulent kan ik je een op maat gemaakt voedingsadvies geven waarmee je jouw lichaam van binnenuit reinigt, voedt en verzorgt. Zo zorg je ervoor dat jouw binnenkant en buitenkant met elkaar in balans zijn. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de kilo’s op de weegschaal, of de calorieën in je maaltijden, maar juist naar hoe het geheel aan voeding effect heeft op jouw lichaam.

Samen met jou ga ik kijken naar het gehele plaatje: hoe eet je op dit moment, en hoe zou je dit kunnen verbeteren? Hierbij volg ik als voedingscoach de principes binnen de natuurvoeding. Zoals de naam als doet vermoeden is de natuurvoedingsleer gebaseerd op voeding in zijn natuurlijke vorm, zo min mogelijk bewerkt. Als voedingscoach geloof ik dat het menselijk lichaam een zelf genezend vermogen heeft, zolang het maar gevoed wordt met pure, gezonde voeding.

Naast natuurvoedingsconsulent ben ik ook trainer hormoonfactor. Verkeerde voeding en een ongezonde levensstijl kan namelijk jouw hormoonhuishouding uit balans brengen en daardoor onder meer overgewicht, stress en slaapproblemen veroorzaken. Net als binnen de natuurvoedingsleer wordt binnen de hormoonfactor uitgegaan van de voeding van de oermens, aangevuld met de benodigde supplementen. Met de juiste voeding en supplementen help ik jou als voedingscoach om een optimale hormoonbalans te bereiken.

De meeste mensen die bij mij in mijn praktijk op IJburg in Amsterdam langskomen voor een voedingsadvies zijn mensen die niet ziek zijn, maar wel heel graag gezonder willen leven. Tijdens een intake kijken we naar alles wat je eet, en hoe dit effect heeft op jouw gezondheid. Samen stellen wij vervolgens een gebalanceerd menu samen, waarin je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Je leert welke voeding jouw energie en gezondheid verbetert, en welke voeding je beter kunt vermijden.

Wil jij graag werken aan je persoonlijke doelen, onder begeleiding van een professionele voedingscoach? Kom dan eens langs bij Pura Vida in onze praktijk op IJburg in Amsterdam voor een eerste gesprek. Samen met jou stel ik dan een programma samen waarin je gaat werken aan je doelen, door middel van voeding en beweging.

Voedingsadvies

CADEAUBONNEN
Het is mogelijk een cadeaubon aan te schaffen bij Pura Vida. Dit kan voor elk bedrag.
Meer info: desiree@puravidabeauty.nl

VOEDINGSADVIES
Een persoonlijk voedingsadvies op basis van een huidanalyse en jouw huidige leef- en voedingspatroon. Na de intake is het verstandig om terug te komen voor een vervolgconsult. In een praktische check-up krijg je tips en adviezen en bespreken we je knelpunten. Ook kijken we samen wat voor jou het beste vervolgtraject is.
• intake 90 minuten - 92 euro
• vervolgconsult 60 minuten - 69 euro
DETOXKUUR
Breng je lichaam en geest terug in balans. Ik maak een persoonlijk detoxprogramma en begeleid je tijdens je kuur, zodat je een veilige en verantwoorde ontgiftingskuur doet.
• intake 90 minuten - 92 euro
• vervolgconsult 60 minuten - 69 euro
DETOXPAKKET
• intake 60 minuten - 69 euro
• compleet pakket inclusief intake - 349 euro