Wenkbrauwen en wimpers verven

Omdat niet iedereen het geluk van donkere wenkbrauwen en wimpers heeft is het bij Pura Vida Amsterdam mogelijk om beiden te laten verven. Tijdens een gezichtsbehandeling in onze salon op IJburg kunnen wij ervoor zorgen dat u met prachtige donkere wimpers en wenkbrauwen de deur uitgaat.

Wenkbrauwen en wimpers verven heeft een ontzettend groot effect op het gezicht. Wanneer beiden meer zichtbaar zijn zorg je ervoor dat het gezicht sprekender is. Ook zien de ogen er wakkerder uit wanneer deze zijn omlijnd met donkere wimpers en wenkbrauwen. Zo word je wakker met een verzorgde uitstraling, zonder dat je hiervoor direct make-up op hoeft te doen.

Het verven van de wenkbrauwen en wimpers gebeurt tijdens een gezichtsbehandeling. Na de oppervlaktereiniging wordt bij iedere behandeling een dieptereiniging uitgevoerd. Na de dieptereiniging worden de wenkbrauwen indien gewenst eerst geëpileerd, zodat ze de juiste vorm hebben. Het epileren draagt bij aan de sprekende vorm van de wenkbrauwen. Na het epileren van de wenkbrauwen wordt de verf aangebracht op de wenkbrauwen en wimpers.

De verf wordt aangebracht en blijft enkele minuten intrekken. Afhankelijk van de gewenste kleur wordt de verf vervolgens van de wimpers en wenkbrauwen verwijderd. Direct na het verven van de wimpers en wenkbrauwen kan de kleur iets donkerder zijn. Deze aanvankelijke kleur wordt na enkele keren wassen snel minder, en er ontstaat dan een kleur die ongeveer drie weken blijft zitten. Na vier tot zes weken is de kleur helemaal vervaagd en hebben uw wimpers en wenkbrauwen weer hun natuurlijke kleur.

Wanneer je jouw wimpers en wenkbrauwen hebt laten verven is het belangrijk om met enkele zaken rekening te houden. In de zomer kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de kleur eerder vervaagd is, doordat de wimpers en wenkbrauwen in aanraking komen met zonlicht. Ook zwembadwater met chloor kan dit effect hebben op de geverfde haren. Probeer daarnaast zo min mogelijk te wrijven in de ogen, om het zo lang mogelijk plezier te hebben van de geverfde wimpers en wenkbrauwen. Het is mogelijk om mascara en andere oogmake-up te gebruiken bij geverfde wimpers en wenkbrauwen. Wel is het, zoals dit altijd geldt, belangrijk om deze make-up er ’s avonds goed af te halen.

Schoonheidsbehandelingen

WENKBRAUWEN EPILEREN
• 10 euro
WENKBRAUWEN VERVEN
• 10 euro
WIMPERS VERVEN
• 10 euro
WIMPERS EN WENKBRAUWEN VERVEN
• 15 euro

Extra's alleen in combinatie met een behandeling.