Wenkbrauwen verven

Goed geëpileerde wenkbrauwen kunnen het gezicht er zeer sprekend uit laten zien. Wanneer deze echter geverfd zijn kunnen ze nog meer voor jouw gezicht doen. De verf blijft drie tot zes weken mooi zitten, en vervaagt op een natuurlijke manier. De verf kan in verschillende kleuren worden toegepast, waardoor wij de wenkbrauwen in iedere gewenste kleur kunnen verven. Kom langs bij onze salon op IJburg in Amsterdam voor mooie geverfde wenkbrauwen.

Enkele van de vele voordelen van geverfde wenkbrauwen is dat de wenkbrauwen ook na het zwemmen of douchen netjes blijven zitten. Je wordt wakker met een sprekende oogopslag, waardoor je gezicht minder ‘kaal’ voelt zonder make-up. Sowieso heb je na het verven van je wenkbrauwen niet of nauwelijks make-up nodig om je wenkbrauwen op te vullen. Zo krijg je op een natuurlijke manier een sterkere gezichtsuitdrukking.

Wanneer je blonde wenkbrauwen hebt, zijn ze van nature minder goed zichtbaar dan donkere wenkbrauwen. Om de wenkbrauwen toch meer aanwezig te laten zijn kun je ze bijkleuren met behulp van wenkbrauwpoeder of wenkbrauwpotlood. Het ziet er echter veel natuurlijker uit om de wenkbrauwen te verven, waardoor de haartjes zelf een donkerdere kleur krijgen in plaats van alleen de huid onder de wenkbrauwen. Ook met geverfde wenkbrauwen is het echter mogelijk om kale plekjes met behulp van een poeder of potlood op te vullen.

Het verven van wenkbrauwen is handig wanneer je je niet elke dag je wenkbrauwen wilt bijkleuren met behulp van poeder of potlood. Wanneer de wenkbrauwen namelijk mooi geverfd zijn, hebben ze iedere dag moeiteloos een mooie kleur. De verf vervaagt geleidelijk, waardoor je na ongeveer drie tot zes weken weer de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen terugkrijgt.

De behandeling kan als onderdeel van iedere gezichtsbehandeling geboekt worden. De wenkbrauwen worden indien gewenst eerst geëpileerd, en vervolgens geverfd. Het verven van de wenkbrauwen is pijnloos en niet schadelijk voor de ogen. Voor het verven van de wenkbrauwen wordt in overleg de gewenste kleur bepaald, het is namelijk wel de bedoeling dat de kleur van de wenkbrauwen mooi past bij het haar en de rest van het gezicht.

Schoonheidsbehandelingen

WENKBRAUWEN EPILEREN
• 10 euro
WENKBRAUWEN VERVEN
• 10 euro
WIMPERS VERVEN
• 10 euro
WIMPERS EN WENKBRAUWEN VERVEN
• 15 euro

Extra's alleen in combinatie met een behandeling.