Wimpers verven

Hoe heerlijk zou het zijn wanneer je iedere dag wakker wordt met prachtige donkere wimpers? Helaas is niet iedereen gezegend met lange donkere wimpers. Gelukkig is het bij ons mogelijk om je wimpers mooi donker te laten verven. Bij Pura Vida Amsterdam op IJburg kunnen wij er daardoor tijdens een gezichtsbehandeling voor zorgen dat niet alleen jouw gezicht er stralend en sprekend uitziet, maar ook je oogopslag.

Bij het verven van de wimpers wordt ieder haartje mooi egaal gekleurd, waardoor je op een natuurlijke manier donkere wimpers hebt. Doordat de wimperharen donker zijn, zijn ze ook meer zichtbaar. Hierdoor lijken de wimpers voller en zien de ogen er ook zonder make-up sprekender uit. Voor het verven van de wimpers wordt speciale verf gebruikt die mild genoeg is voor de fijne wimperharen en geheel onschadelijk is voor de ogen.

Wanneer je regelmatig zwemt of sport zijn geverfde wimpers ideaal. Je wilt waarschijnlijk geen make-up dragen tijdens het sporten, maar het is wel prettig om er verzorgd uit te zien. Wanneer de wimpers mooi geverfd zijn, zien de ogen er direct sprekender en wakkerder uit. Zo kun je er zonder mascara te hoeven dragen toch mooi verzorgd uitzien zoals je gewend bent.

Bij het verven van je haar krijg je op een bepaald moment uitgroei, maar dat is bij het verven van de wimpers niet het geval. Wimpers groeien zeer snel, en vallen regelmatig uit. Een wimperhaar groeit in een maand uit tot een volgroeide haar en valt dan uit. Net na de verfbehandeling zijn de wimpers het donkerst, maar zodra er geverfde wimpers uitvallen en ongeverfde wimpers aangroeien wordt het effect van het verven steeds minder. Na ongeveer drie weken wordt de kleur minder, en na ongeveer zes weken zijn alle geverfde wimperharen vervangen door ongeverfde haren en is het tijd om de wimpers opnieuw te verven.

Het verven van de wimpers gebeurt met een speciale wimperverf die niet schadelijk is voor de ogen. De behandeling is pijnloos, maar kan gevoelige ogen soms wel iets irriteren. Wij zijn zeer ervaren in het verven van wimpers, waardoor de kans op irritatie zo klein mogelijk is.

Schoonheidsbehandelingen

WENKBRAUWEN EPILEREN
• 10 euro
WENKBRAUWEN VERVEN
• 10 euro
WIMPERS VERVEN
• 10 euro
WIMPERS EN WENKBRAUWEN VERVEN
• 15 euro

Extra's alleen in combinatie met een behandeling.